Välkomna till Strandhem!

Vi har tre dubbelrum och två enkelrum som ligger utmed en korridor. Rummen är mysiga och gammaldags och alla har sin egen charmiga stil.

Toalett och dusch finns i korridoren. Nytt för i år är ett nytt vardagsrum, kök och badrum för våra gäster på övervåningen!

På nedervåningen är man välkommen att umgås vid det stora bordet, se på TV eller låna böcker i lilla biblioteket eller väva sin egen trasväv i vävrummet.

Trädgården har en underbar sjöutsikt bakom huset, där man kan sitta vid trädgårdsmöblerna, leka med sina barn eller bara ligga på gräsmattan och göra ingenting. Framför huset samlas man gärna i kvällssolen för en liten pratstund!

Cyklar och roddbåt kan lånas kostnadsfritt. Väver du din egen trasmatta betalar du endast självkostnadspris för materialet.
 

Priser

Övernattning 400 kr/dygn/person - första dygnet - 300 kr fr.o.m. andra dygnet

inklusive lakan, handdukar och frukost. 

Väljer du att laga din mat själv och har egna lakan kostar det endast 200 kr/säng första dygnet, därefter 150 kr/säng och dygn!
        

Rabatt för barn och vid långtidsvistelse, t.ex. om man behöver ett övernattningsrum en längre period. Strandhems B&B är öppet året runt.

Vår flexibilitet är vår styrka!

 
 
Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

för frågor eller reservation av rum