Tibetansk Facelift


Vad är tibetansk facelift?

Tibetansk Facelift är en mjuk form av ansiktsmassage som är oerhört skön och avslappnande, samtidigt som den påverkar oss på djupet, både kroppsligt och själsligt.


Vad är syftet med behandlingen?

Tibetansk facelift syftar till...


...att öka cirkulationen i hud, bindväv och muskler (d.v.s. öka syresättningen, näringstillförseln och bortforslandet av slaggprodukter) för att mildra och fördröja åldrandets process.


...att via huvudets och ansiktets zoner och meridianer aktivera våra inre organ, så att de fungerar bättre.


...att befria ansiktet från negativt laddade cellminnen vi fått genom livet (t.ex. genom upplevda sorger, besvikelser, rädslor, chocker, smärtor, skador). Obehagliga upplevelser sätter spår (t.ex. i form av spänningar) i vårt ansikte. Tibetansk facelift vill få oss att släppa dessa spår, så att vi kan visa de känslor vi känner just nu, istället för att visa upp en stel mask från förr!


Kort sagt:

...att få ett naturligt, levande ansikte där skönheten kommer inifrån!!!


Hur går behandlingen till?

Tibetansk facelift delas upp i fyra grundbehandlingar där man går igenom bindvävslyftning, hårbottenmassage och massage av de olika musklerna i olika steg. Varje behandling innefattar även massage av akupressurpunkter, olika stretchningar och fotmassage. Efter de fyra grundbehandlingarna kan man ta påfyllnadsbehandlingar precis när man vill - 3-4 gånger om året är optimalt. Klienten ligger varmt och bekvämt på en behandlingsbänk och behandlingen tar ca 1 tim och 15 min. 


Vilka effekter kan man få av behandlingen?

Stress- och spänningsfrihet

Bättre humör, sömn, energi och syn

Lättare att få positiv kontakt med andra 

Mer livsglädje

Föryngrad och friskare hy och huvudhår

Lindring av huvudvärk och trötta ögon

Diverse utrensningar

...allt detta enligt behandlade personer!


Välkommen att testa!