Välkomna till Strandhem!

Vi har tre dubbelrum och två enkelrum som ligger utmed en korridor. Rummen är mysiga och gammaldags och alla har sin egen charmiga stil.

Toalett och dusch finns i korridoren.

På nedervåningen är man välkommen att umgås vid det stora bordet, se på TV eller låna böcker i lilla biblioteket eller väva sin egen trasväv i vävrummet.


Trädgården har en underbar sjöutsikt bakom huset, där man kan sitta vid trädgårdsmöblerna, leka med sina barn eller bara ligga på gräsmattan och göra ingenting. Framför huset samlas man gärna i kvällssolen för en liten pratstund!


Frukosten serveras nere vid stora bordet. Vi är mycket flexibla angående både tider och innehåll, men en vanlig frukost brukar serveras 8.30 till 10.00 och kan bestå av müsli/flingor och fil, bröd och frukostbullar, olika marmelader och sylter, smör och ost, té, kaffe eller något annat du gärna vill dricka. 

 

Cyklar och roddbåt kan lånas kostnadsfritt. Väver du din egen trasmatta betalar du endast självkostnadspris för materialet.

Priser

Övernattning 300 kr/dygn/person - första dygnet - 250 kr fr.o.m. andra dygnet!

inklusive lakan, handdukar och frukost        

Rabatt för barn och vid långtidsvistelse, t.ex. om man behöver ett övernattningsrum en längre period. Strandhems B&B är öppet året runt.

Vår flexibilitet är vår styrka!

 
 
Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

för frågor eller reservation av rum